Naše nabídka

Konzervanty

  3CC

INCI Triclocarban

 

Účinný proti běžným bakteriím na povrchu pokožky, proto je užívaný v deodorantech a medicinálních (antimikrobiálních) mýdlech (tekutých i pevných) a v přípravcích pro ústní hygienu.

  Diazolidinyl urea

INCI Diazolidinyl Urea

 

Jeden z nejstarších a nejlépe prověřených konzervantů, dobře rozpustný ve vodě, nerozpustný v tucích. Pro konzervaci téměř všech druhů kosmetiky je nejvhodnější kombinace produktu s parabeny.

  Imidazolidinyl urea

INCI Imidazolidinyl Urea

 

Jeden z nejstarších a nejlépe prověřených konzervantů, dobře rozpustný ve vodě, nerozpustný v tucích. Pro konzervaci téměř všech druhů kosmetiky je nejvhodnější kombinace produktu s parabeny.

  Methylaparaben

INCI Methylparaben

 

Bílý krystalický prášek nebo bezbarvé krystaly, methylester kyseliny4-hydroxybenzoové. Bod tání cca. 126 °C, téměř nerozpustný ve vodě, rozpustný v lihu. Účinný především proti kvasinkám a plísním.

  Propylparaben

INCI Propylparaben

 

Bílý krystalický prášek nebo bezbarvé krystaly, propylester kyseliny4-hydroxybenzoové. Bod tání cca. 97 °C, téměř nerozpustný ve vodě, rozpustný v lihu. Účinný především proti kvasinkám a plísním.

<<  <  stránka 1/1  >  >>

Seradit dle: názvu  |  INCI