Naše nabídka

UV filtry

  Benzofenon-1

INCI Benzophenone-1

 

Slabě žlutý prášek, ve vodě nerozpustný, dobře rozpustný v lihu. Pro absorpci UV-B a UV-A v oblastech (270 - 350 nm), vhodný jako ochrana kosmetických výrobků (např. lihové parfemace, gely, emulze, šampony, dekorativní kosmetika, laky na nehty) před rozkladem UV zářením. Dávkování 0,05 - 0,5%.

  Benzofenon-3

INCI Benzophenone-3

 

Žlutý prášek, ve vodě nerozpustný, částečně rozpustný v minerálním oleji a isopropylmyristátu. Pro absorpci v UV-B a částečně UV-A oblastech (270 - 350 nm), vykazuje excelentní fotochemickou a teplotní stabilitu. Použití - kosmetické výrobky s vysokým SPF - krémy na opalování, pleťová kosmetika, rtěnky, kde se kombinuje s dalšími UV filtry.

  Benzofenon-4

INCI Benzophenone-4

 

Slabě žlutý prášek, rozpustný ve vodě a lihu. Pro absorpci v UV-B a částečně UV-A oblastech (270 - 350 nm). Použití - ochrana výrobků před rozkladem UV zářením pro výrobky na vodné bázi jako styling gely, pěny do koupele, sprchové gely, šampony. Zde je účinné dávkování již 0,01%. Částečně vhodné pro emulze typu O/V a gely na opalování (zde je používán v kombinaci s oleorozpustnými UV filtry).

  Dioctyl butamido triazone

INCI Diethylhexyl Butamido Triazone

 

Bělavý prášek, velmi dobře rozpustný v kosmetických olejích. Excelentní abrorbance v UV-B oblasti (280 - 330 nm), kde je např. dvakrát efektivnější než octyl metoxycinnamate. Díky těmto vlastnostem je mnohem vhodnější pro všechny opalovací prostředky, kde je vyžadován vysoký SPF. Použití - do všech receptur s vhodnou tukovou fází buď samostatně nebo v kombinaci s dalšími UV filtry, ZnO nebo TiO2.

  Octyl dimethyl PABA

INCI Octyl dimethyl PABA

 

Slabě žlutá čirá kapalina, nerozpustná ve vodě, glycerolu a monopropylenglykolu, snadno ruzpustná v olejích a lihu. Pro absorpci v UV-B oblasti (280 - 320 nm). Použití - pleťová kosmetika buď samostatně nebo spolu s dalšími filtry.

<<  <  stránka 1/1  >  >>

Seradit dle: názvu  |  INCI