Naše nabídka

Silikony

  BC 2105

INCI Trimethylsilylamodimethicone & C11-15 Pareth 5 & C11-15 Pareth-9

 

Mikroemulze pro použití v recepturách pro vlasovou kosmetiku na bázi vody, pro přípravu čirých nebo transparentních výrobků.
Použití - šampony, kondicionery, pěny, přípravky na pokožku.

  BC 2153

INCI PEG-12 Dimethicone

 

Kopolymer polydimethylsiloxanu a polyoxyalkylen etheru. Povrchové napětí organo-modifikovaných silikonů ve vodných a nevodných prostředích je nižší než u tradičních organických tenzidů. Snadno rozpustný a stabilní ve studené vodě a nízkém obsahu alkoholu. Má vlastnosti jako tenzid. Podporuje pěnivost. Působí jako zvlhčovač a snižuje lepivost. Je nerozpustný v horké vodě. V recepturách se uplatňují jeho lubrikační a zjemňující vlastnosti. Díky své rozpustnosti ve vodě se používá v recepturách čirých výrobků. V šamponech uplatňuje své schopnosti zvyšovat pěnivost a pomáhá stabilizovat pěnu.
Použití:vlasové spreje a pěny, tělové mléka, gely, přípravky na holení, AP/DEO, kondicionační šampony, kondicionery.

  BC 2185

INCI Dimethicone & Trideceth-5 & Trideceth-10

 

  BC 2211

INCI Silicone Quaternium-15 & C11-15 Pareth-5 & C11-15 Pareth-9

 

  BC 2231

INCI Cyclopentasiloxane & Dimethiconol

 

Směs těkavého silikonu a silikonové gumy. Mísitelný s parafinovým olejem,čirá, bezbarvá kapalina. Vlastnosti: vylepšuje jemnost a sametový pocit, zlepšuje česání mokrých vlasů, vodo-odolný.
Použití - kosmetika a péče o vlasy (vlasové kondicionery).

<<  <  stránka 1/2  >  >>

Seradit dle: názvu  |  INCI