Naše nabídka

Estery mastných kyselin

  Caprylic capric / triglycerid

INCI -

 

Bezbarvá až slabě žlutá olejovitá kapalina.

MCT OLEJ TYP S
Hustota cca. 0,950 g/cm3, viskozita cca. 28 mPa.s, obsah kyseliny kaprylové cca. 70%, kyseliny kaprinové cca. 30%.

MCT OLEJ TYP V
Hustota cca. 0,950 g/cm3, viskozita cca. 30 mPa.s, obsah kyseliny kaprylové cca. 60%, kyseliny kaprinové cca. 40%.

  Isopropylmyristát

INCI Isopropyl Myristate

 

Čirá viskózní kapalina, ester kyseliny myristové. Velmi dobře roztíratelný a vstřebatelný pokožkou, zanechává příjemný hebký pocit.

  Isopropylpalmitát

INCI Isopropyl Palmitate

 

Čirá viskózní kapalina, ester kyseliny palmitové. Velmi dobře roztíratelný a vstřebatelný pokožkou, zanechává příjemný hebký pocit. Rozpouštědlo některých funkčních látek.

<<  <  stránka 1/1  >  >>

Seradit dle: názvu  |  INCI