Naše nabídka

Ropné deriváty

  Paraffinum liquidum

INCI Paraffinum Liquidum

 

Vaselinový olej těžký, viskozita při 40° C - 55 - 80 mm2/s.

  Paraffinum perliquidum

INCI Paraffinum Liquidum

 

Vaselinový olej lehký, viskozita při 40° C - 16 nebo 24 mm2/s.

  Vazelína bílá

INCI Petrolatum

 

Bod tání cca 50° C, viskozita při 100° C - cca 7,5 mm2/s, hustota při 75° C - cca 0,83 g/cm3.

  Vazelína žlutá

INCI Petrolatum

 

Bod tání cca 53° C, viskozita 100 - cca 7,5 mm2/s.

<<  <  stránka 1/1  >  >>

Seradit dle: názvu  |  INCI